Type in your question below and we'll check to see what answers we can find...
Loading article...
Submitting...
If you couldn't find any answers in the previous step then we need to post your question in the community and wait for someone to respond. You'll be notified when that happens.
Simply add some detail to your question and refine the title if needed, choose the relevant category, then post.
Before we can post your question we need you to quickly make an account (or sign in if you already have one).
Don't worry - it's quick and painless! Just click below, and once you're logged in we'll bring you right back here and post your question. We'll remember what you've already typed in so you won't have to do it again.
Please see below the most popular frequently asked questions.
Loading article...
Loading faqs...
Please see below the current ongoing issues which are under investigation.
Loading issue...
Loading ongoing issues...
Konuda da bahsettiğim gibi çözümü bilen var mı?
I bought student discount but my membership was not activated. Pls help me!
Solved! Go to Solution.
Çözdüm sorunu sheerid onaylandıktan sonra ödeyin arkadaşlar onaylanmadan yada onayı gönderdikten sonra öderseniz paranız boşa gidiyor onay mesajı gelince altında satın al var ordan devam ederek alabilirsiniz, mail attım boşa giden paramı geri yükler misiniz diye bekliyorum bakalım.
Çözdüm sorunu sheerid onaylandıktan sonra ödeyin arkadaşlar onaylanmadan yada onayı gönderdikten sonra öderseniz paranız boşa gidiyor onay mesajı gelince altında satın al var ordan devam ederek alabilirsiniz, mail attım boşa giden paramı geri yükler misiniz diye bekliyorum bakalım.
kardeşim peki daha sonraki aylarda da kesinti olacak mı ?
Kardeşim aylık 6.99TL ye her ay yeniliyor fakat istersen iptal edebiliyorsun.
bisy sormak istiyorm ogrenci indirimi icin basvururken, zaten en basta sheerid sayfasina giderken odemeyi hemen kesiyor.. bahsettiginiz yontem nasil?
bir de sheerid icin belgelerim hazir degildi, bu yuzden ekleyemedim.. tekrar o ekrana gelirsem yeniden mi kesecek parayi simdi?
Odeme almadan ogrenci bilgilerini yonlendirmiyor.Ilk once nasil Sheerid onayini alabiliriz?
ödeme hemen alınmıyor , provizyonda bekliyor. başvuruyu yapın/yaptıktan sonra sheer id tarafından öğrenciliğinizin doğrulandığına dair mail geldiğinde/geldiyse:
""Durumun doğrulandı!
Resmen onaylı bir yüksekokul veya üniversiteye kayıtlı olduğunu doğruladık. Bu, Öğrenciler için Spotify Premium'un birkaç tıklama uzağında olduğun anlamına geliyor. Satın almayı tamamlamak için Spotify'a geri dön.""
satın almayı tamamla linkini chrome da gizli pencerede açın ödemeyi tekrarlayın öğrenci için premium hesap aktif oluyor.
Ya peki o gelen maili onaylamasak üyelik iptal olur mu yani aktiflesmez değil mi parayı da geri iade ederler
Lütfen acilen cevap verin 🙏🏻🙏🏻
Merhabalar, Ben 3 gün önce öğrenci başvurusu yaptım, SheerID üzerinden iki adet belge de ekledim. Ancak 3 gündür olumlu ya da olumsuz cevap gelmedi. Cevap gelme süresi nedir? Olumsuz ise cevap gelmiyor mu acaba?Ayrıca yeni konu nasıl açılıyor? Yeni konu açamadığım için buraya cevap atmak durumunda kaldım. Teşekkürler.
Sorun gelen mail'e tıklamamammış. Şu an çözüldü sorun. 🙂
Hey there you, Yeah, you! 😁 Welcome - we're glad you joined the Spotify Community! While you here, let's have a fun game and get…