Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Öğrenci Ödeme Sorunu Fazla para çekme!

Öğrenci Ödeme Sorunu Fazla para çekme!

Merhaba öğrencilil pnaylandıktan sonra linke tıkladım ödeme sayfası geldi kart bilgilerini girdim. Sonra ödeme yapılmadı gibi şeyler yazdı ben bunu defalarca denedim tabiki. Her seferinde üstüne basarak söylüyorum "ücret alınmadı" yazısı çıktı. Sonra premium hesap aldım normal. Ama kartımdan çekilen paralar resimde mevcut. 5 Kere 6.99Tl lik öğrenci üyeliği 1 kere de normal premium. Lütfen bununla acil ilgilenin.!!
IMG_1999.PNG
IMG_2001.PNG
Reply
17 Replies

Hey @user-removed

No matter if student verification was successful or failed, a temporary charge goes through. These are only temporary charges on your credit card and they should disappear in a few days. The only charge that you actually have to pay for is if you were successfully verified for the student discount.

If you're having trouble signing up for the student discount, you can submit for manual verification (as a head's up, this can take up to 12 hours to process). For more info, check out Spotify Support and SheerID Support. If your school is not listed, you can submit this feedback form to SheerID.

MattSudaSpotify Star
Help others find this answer and click "Accept as Solution".
If you appreciate my answer, maybe give me a Like.
Note: I'm not a Spotify employee.

Merhaba;

Az önce bende buna benzer bir sorun yaşadım. Öğrenciliğim devam ediyor fakat en sonda son 3 ay içerisinde okuldan alınmış bir belgem olmadığı için ben bu işlemi iptal ettim hiç bir onayda bulunmadım. Ancak benimde internet kaynaklı sorunlar olduğu için 3 defa kart bilgilerimi girip devam etmek zorunda kaldım. En son üçüncüsünde zaten iptalimi gerçekleştirdim. Ve sizin de dediğiniz gibi, kart bilgileri girildikten sonra ''bu işlem için bir ücret alınmayacaktır'' yazısını gördüm hemde 3kez. Ancak işlemi iptal ettikten sonra kredi kartı bilgilerimi kontrol ettim ve 3 defa 6,99 TL çekildiğini gördüm. Şuan bekleyen işlemlerimde gözüküyor. Bu ücretler benden kesilecek mi? Onay bile vermedim. İşlemim yarıda kaldı zaten. Yardımcı olursanız çok sevineceğim...Screenshot_20170506-130957.png

Sonuç? Aynı şeyi yaşadım da kimsenin bir şeye cevabı yok ortada sürekli şikayet var.

aynı sorunla bende karşılaştım sonuç nedir acaba ? çekilen fazla para iade ediliyor mu ?

ben de 1 kere satın almama rağmen 4 kere ödeme alındı bu sorunu nasıl çözebilirim

22561098_10214760254909724_1729512482_o.png

Aynı Sorunu Yaşadım ? 

Adsız.png

Şikayet nasıl edicez bunları

Merhaba bu sorunu ben de yaşadım ve bekleyen ödemelerde değil çekildi olarak görünüyor. İade işlemini nasıl yapacaksınız?

Aynı sorunu yaşadım 7.21 tl çekildi 3 defa premiumda gelmedi yardım edin lütfen

Screenshot_20171115-222335.jpg

Aynı sorunu ben de yaşamış bulunmaktayım.Hesabımdan,her öğrenci indiriminden faydalanmaya çalışırken 6.99 tl çekilmiş.Toplam 6x6.99 tl ediyor.Halen daha hesabım Ücretsiz Hesap katagorisinde.Paramı iade bekliyorum fakat gelecek gibi değil herhalde.Öğrenci olduğum için son param buraya gitti ve 2 haftadır parasızım.

Öğrenci olan birisine/birilerine böyle bir sıkıntı yaşattığınız için Teşekkür Ederim.

Usta ayni sknti bendede var suan bi donus felan olmusmuydu

Herhangi bi geri ödeme olmadı

Evet göndeeriyorlar o sadece provizyon

Ustam ne kadar sureyle gonderiyolar peki 30 tl ye yakin gitti

3 kere ödeme yapılmadı yazısına rağmen, 3 kere 7,07 tl kartımdan çekildi nasıl iade alacağız yardımcı olan yok mu ? Yoksa yasal yollara başvurmak durumunda kalacağım

Ayni sey benimde basima gelmisti iste 2 hafta once 2 gun icinde parani geri gonderiyolar bi problem olmuyor o para bankada beklenede olarak gozukuyormus

Merhaba, benden de 2 defa 7,12 lira çekildi. Birinin iadesini istiyorum.

Fazla çekilen iade edildi, tesekkurler.

Suggested posts