Type in your question below and we'll check to see what answers we can find...
Loading article...
Submitting...
If you couldn't find any answers in the previous step then we need to post your question in the community and wait for someone to respond. You'll be notified when that happens.
Simply add some detail to your question and refine the title if needed, choose the relevant category, then post.
Before we can post your question we need you to quickly make an account (or sign in if you already have one).
Don't worry - it's quick and painless! Just click below, and once you're logged in we'll bring you right back here and post your question. We'll remember what you've already typed in so you won't have to do it again.
Please see below the most popular frequently asked questions.
Loading article...
Loading faqs...
Please see below the current ongoing issues which are under investigation.
Loading issue...
Loading ongoing issues...
Öğrenci indirimi için başvuru yaptım 20.02.2017 tarihinde 1 kez 6.99 ödeme çekilmiş olmasına rağmen premium üyeliği görüntüleyemedim mailime gelen link ile tekrar ödeme yaptım 2inci kez 7.14 tutarını çekti
Solved! Go to Solution.
4.11.2017 tarihinde Öğrenci indirimi için kart bilgilerimi girdim ve kayıt olmaya çalıştım. Para kesilmicek dendi ve kesildi daha sonrasında öğrenci belgemi koymak için siteye yönlendirildim fakat sorun oluştu koyamadım belgeleri. Tekrar denedim yine para kesti. 2 defa ödeme alındı ve hala premium a geçemedim. Çözün lütfen
BENDEN DE 3 KERE AYNI ŞEKİLDE PARA ÇEKİLDİ . GEREKEN İŞLEMİ YAPMALARINI İSTİYORUM.
Hey @selimgurkan21
I suggest you contact support so they can help you
https://support.spotify.com/contact-spotify-support/
If you get an automated reply email telling you to check the help section or the community, you need to reply back to it, even if it's from a no-reply address.
Support usually replies within 24-48 hours.
2 Defaücret alındı fakat hala premıum gelmedı
Ben öğrenci paketine üye oldum ancak ödeme işlemlerini yaptığı zaman 2 defa 6.99tl çekmiş bu hatanın düzeltilmesini istiyorum.Yoksa böyle çok müşteri kaybedersiniz.
Aynı durum benim hesabım da da söz konusu şuan hem normal premium kesti hem öğrencisini yani bir aylık premium için 20 tl kesti en kısa zaman da paramı geri istiyorum
Spotify Öğrenci Premium için 6.99tl kartimdan çekti fakat öğrenci olduğumun ispatı için belge yüklenmesi ve premium üyeliğim gerçekleşmedi.Yine ikinci deneme de tekrar 6.99tl kartimdan çekti belgeyi yüklenmedi ve premium üyeliğim gerçekleşmedi bu durumun düzeltilmesini istiyorum
Öğrenci üyleği başvurusu yaptım iki kere 7 lira ücret kesilmiş yardımcı olmuyor mu kimse ? üyelikte gelmedi.
Aynen benimde hesabimdan iki kere 6.99 tl para alindi ama hala ogrenci premium olmadi . fotografta gonderemedim ne yapabiliriz..
Öğrenci üyeliği için dosya seç butonuna tıkladığımda herhangi bir tepki göremedim. Ardından tekrar denedim ve her tınlamam için ayrı ayrı ücret kesilmiş. Toplam 4 defa ücret alındı. Bunun sadece 1 olması gerekiyor. Bu bizden kaynaklanan bir sorun değil, gereğinin yapılmasını istiyorum.
Aynı şekilde benden de ilk kez aldıktan sonra e-postama gelen üniversiten onaylandı mesajından sonra tekrar 6.99 ödeme alındı. İki kere ödeme yapmış oldum durumun acilen çözülmesi gerek.
4.11.2017 tarihinde Öğrenci indirimi için kart bilgilerimi girdim ve kayıt olmaya çalıştım. Para kesilmicek dendi ve kesildi daha sonrasında öğrenci belgemi koymak için siteye yönlendirildim fakat sorun oluştu koyamadım belgeleri. Tekrar denedim yine para kesti. 2 defa ödeme alındı ve hala premium a geçemedim. Çözün lütfen
BENDEN DE 3 KERE AYNI ŞEKİLDE PARA ÇEKİLDİ . GEREKEN İŞLEMİ YAPMALARINI İSTİYORUM.
Ayni sekilde benden de 2 defa para cektiler gereginin yapilmasi icin iletisime geciniz
Two times student discount money was taken.
uzun ugraslar sonucu ogrenci oldugum dogrulandi ve bu islemlerden once premium ucreti alinmisti dogrulama sonrasi mailime gelen linke tikladigimde tekrardan para alma talebinde bulunuldu bu hatanin duzeltilmesini istiyorum
Öğrenci indirimi için belge yüklemeye çalışırken iki defa internette sıkıntı oldu 3. kez girdiğimde belgeyi yükledim ancak 3 defa para çekilmiş. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Merhaba! Bugün(02.04.2018)Öğrenci Üyeliğinize kayıt oldum, hesabımdan -6.99 tl çekildi. Buna rağmen hâlâ üyelik olarak Spotify Free gözüküyor. Üyelik kabul edilmedi mi? Edilmediyse hesabımdan neden para çekildi? Umarım geri dönüt alabilirim! Bu maili göndermeden önce yardım butonundaki bu konu hakkında olan basamakları yaptım lakin bir fayda bulamadığımdan mail atmak istedim! Teşekkürler
İyi günler
Aynısı benim başıma da geldi 4 gündür mailleşiyoruz bir yere varamadık ama bu parayı hesabıma öyle ya da böyle geri alıcam MAİL ATIN MUTLAKA
İki kere hesabimdan para çekildi ayrıca hâlâ freestyle hesabım premium bile olmadi
Hey there you, Yeah, you! 😁 Welcome - we're glad you joined the Spotify Community! While you here, let's have a fun game and get…