Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Spotify Aile Üyelerim silinmiş

Spotify Aile Üyelerim silinmiş

Aile üylerim silinmiş. Bu çok rahatsız edici.

Tekrar davet kodu gönderiyorum. Eşimin hesabını yeniden bağladım. Oğlumun hesabını bağlayamıyorum. Aynı adreste oturduğunuzu  doğrulayamadık diyor. Çok saçma ve can sıkıcı. Çözüm???

Reply
5 Replies

bende eşimle aynı evde oturduğumu doğrulayamıyorum, vukuatlı nüfus kayıt örneği mi vereceğiz!! iptal edeceğim ama bugün almışlar ödemeyi, iade et yeni hesap açayım diyeceğim bir muhatap bulamıyrum, yok mu acaba spotify alternatifi?

aynı şekilde ben de. bu ne saçma bir uygulama. para iadesi isteyip üyeliğimi iptal edeceğim. 

Kafayı yedirtti ya. Sürekli üyeleri atıyodu zaten. Şimdi de kabul etmiyo aynı evdeki kuzenimi. Herkese söyleyip kullanmmalarını tavsiye edicem. Üyeliğimi de iptal edicem.

ben bunların ta ana.sının a.mına koyuyum or.ospu cocukları hersene kamyon para devırıyolar bı bakmıyorlar bendede aynı sorun var püğğ püğğ orospu cocukları ya

Merhaba, Aile İçin Spotify üyeliğim var, kardeşimi ekledim, ancak kaç defa doğrulama istediniz, her defasında girdi, şimdiyse tekrar ekleyemiyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim? 3 ay oldu ve 3 aydır boşuna para ödüyorum.

Suggested posts