Announcements

Help Wizard

Step 1

NEXT STEP

FAQs

Please see below the most popular frequently asked questions.

Loading article...

Loading faqs...

VIEW ALL

Ongoing Issues

Please see below the current ongoing issues which are under investigation.

Loading issue...

Loading ongoing issues...

VIEW ALL

Öğrenci İndirimi İptal

Solved!

Öğrenci İndirimi İptal

Öğrenci İndirimin den yararlanmak istesim ama lise öğrencisiyim rastgele bir üniversitr seçtim kartımdan para çekildi ama premium değilim durumun farkındayım ama para iadesi yapamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Reply

Accepted Solutions
Marked as solution

Kartmdan para çekildi fakat üyelik gözükmüyor para iadesi istiyorum yardımcı olurmusunuz

View solution in original post

Marked as solution

Spotify destege mail atarsan para iadesi geri veriyorlar

Marked as solution

Mail adresini bilen varsa yazabilir mi?

23 Replies

Merhaba ben ininal kartıma para yüklemesi yaptım ve spotify benden otomatik olarak 14 tl çekti bunu 10 dk sonra görüp iptal ettim para iadesi yapılabilir mi ?

Öğrenci indiriminden faydalanmak istedim ödemeyi yaptım öğrenci olduğumu daha sonra kabul etti ve yeniden ücret alındı yardımcı olun

Marked as solution

Kartmdan para çekildi fakat üyelik gözükmüyor para iadesi istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben öğrenci indiriminden yararlanmak için üye olmaya çalıştım 2 defa üye olmadığım halde hesabimdan 2 defa para çekildi para iadesi yapılmasını istiyorum.

Para iadesi yapılan var mi?

Aynı şekilde benimde öyle bende para iadesi istiyorum

Marked as solution

Spotify destege mail atarsan para iadesi geri veriyorlar
Marked as solution

Mail adresini bilen varsa yazabilir mi?

Ben öğrenci indiriminden yararlanmak istemiştim fakat 6,99 değerinde 2 kere para çekilmiş kartımdan geri ödeme talep ediyorum.

Screenshot_20171018-164709.png

maıl adresi nedir?

kardeşim emin misin para iadesi yapıldğına sana yaptılar mı 

porvizyonda bekleyen işlemmiş kardeşim iptal ettiler sıkıntı yok yani.

Iki kere odeme yapildi fakat uyelik gerceklesmedi kac hafta oldu lutfen geri iade yapin parami kac magdur var boyle 14 tl bosuna mi gidicek size?

IMG_20171227_020808.jpg

bende ogrenci indiriminden faydalanacaktim fakat mail adresi istedi yapamadim para idadesi alipnormal premium alacam

Öğrenci İndirimin den yararlanmak istedim ama lise öğrencisiyim rastgele bir üniversite seçtim kartımdan para çekildi ama premium değil durumun farkındayım ama para iadesi yapamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim

aynı durum daha yeni bende oldu nasıl iptal edicem paramı istiyorum

Öğrenci indirimini yapıyordum kartımdan iki kez para kesildi para iadesi istiyorum

5089DCB4-7656-4A33-9164-6F18E31FBD09.jpeg

Öğrenci indiriminden yararlanmak için formu doldurup kart bilgilerini girdim ama karşıma çıkan sayfada sadece üniversite öğrencilerinin olduğu bi kampanya olduğunu gördüm.Kartımdan bana doğrulama gelmeden para çekildi ve iptal edemediğim için çekilmeye devam edecek.Lütfen yardım edin.

Screenshot_20180509-191836.png

Suggested posts