Type in your question below and we'll check to see what answers we can find...
Loading article...
Submitting...
If you couldn't find any answers in the previous step then we need to post your question in the community and wait for someone to respond. You'll be notified when that happens.
Simply add some detail to your question and refine the title if needed, choose the relevant category, then post.
Before we can post your question we need you to quickly make an account (or sign in if you already have one).
Don't worry - it's quick and painless! Just click below, and once you're logged in we'll bring you right back here and post your question. We'll remember what you've already typed in so you won't have to do it again.
Please see below the most popular frequently asked questions.
Loading article...
Loading faqs...
Please see below the current ongoing issues which are under investigation.
Loading issue...
Loading ongoing issues...
Solved! Go to Solution.
Kartmdan para çekildi fakat üyelik gözükmüyor para iadesi istiyorum yardımcı olurmusunuz
Mail adresini bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba ben ininal kartıma para yüklemesi yaptım ve spotify benden otomatik olarak 14 tl çekti bunu 10 dk sonra görüp iptal ettim para iadesi yapılabilir mi ?
Öğrenci indiriminden faydalanmak istedim ödemeyi yaptım öğrenci olduğumu daha sonra kabul etti ve yeniden ücret alındı yardımcı olun
Kartmdan para çekildi fakat üyelik gözükmüyor para iadesi istiyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben öğrenci indiriminden yararlanmak için üye olmaya çalıştım 2 defa üye olmadığım halde hesabimdan 2 defa para çekildi para iadesi yapılmasını istiyorum.
Para iadesi yapılan var mi?
Aynı şekilde benimde öyle bende para iadesi istiyorum
Mail adresini bilen varsa yazabilir mi?
Ben öğrenci indiriminden yararlanmak istemiştim fakat 6,99 değerinde 2 kere para çekilmiş kartımdan geri ödeme talep ediyorum.
maıl adresi nedir?
kardeşim emin misin para iadesi yapıldğına sana yaptılar mı
porvizyonda bekleyen işlemmiş kardeşim iptal ettiler sıkıntı yok yani.
Iki kere odeme yapildi fakat uyelik gerceklesmedi kac hafta oldu lutfen geri iade yapin parami kac magdur var boyle 14 tl bosuna mi gidicek size?
bende ogrenci indiriminden faydalanacaktim fakat mail adresi istedi yapamadim para idadesi alipnormal premium alacam
Öğrenci İndirimin den yararlanmak istedim ama lise öğrencisiyim rastgele bir üniversite seçtim kartımdan para çekildi ama premium değil durumun farkındayım ama para iadesi yapamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
aynı durum daha yeni bende oldu nasıl iptal edicem paramı istiyorum
Öğrenci indirimini yapıyordum kartımdan iki kez para kesildi para iadesi istiyorum
Öğrenci indiriminden yararlanmak için formu doldurup kart bilgilerini girdim ama karşıma çıkan sayfada sadece üniversite öğrencilerinin olduğu bi kampanya olduğunu gördüm.Kartımdan bana doğrulama gelmeden para çekildi ve iptal edemediğim için çekilmeye devam edecek.Lütfen yardım edin.
Hey there you, Yeah, you! 😁 Welcome - we're glad you joined the Spotify Community! While you here, let's have a fun game and get…